Dame: Veteranska liga Istre i Primorja

Objava 03.06.2018.

Dana 02.lipnja 2018.godine, ekipa Zmajica je kao domaćin ugostila ekipu TK Opatije.
Iako su došle samo četiri, dame iz Opatije su zasluženo odnijele pobjedu rezultatom 5.2( predaja dva dubla od strane Opatije).

Zmajice su se i ovaj put hrabro i zdušno borile ali Opatijke su objektivno i subjektivno puno jače i bolje igračice tako da se ne može reći da je ovaj rezultat produkt sreće .

Mečevi su protekli mirno i bez sukoba (kako i dolikuje damama), a nakon igre slijedilo je pravo iznenađenje od strane Saleta, Nevena i Rolla.

Sale je dao ideju i napravio uz Nevenovu pomoć paštu s plodovima mora koja je bila tako dobra da mu zbog nje otpisujemo polovicu prijašnjih grijehova, a za paštom su uslijedile i super ispečene lignje kao i pljeskavice uz obilje salata.

Fešti su se pridružili članovi kluba koji su tijekom mečeva pokušavali ohrabriti Zmajice kao i poneki gledatelji koje je zanimala veteranska ženska igra.

Sve u svemu, unatoč rezultatu, a najviše zaslugom nabrojanih Saleta, Nevena i Rolla, atmosfera je bila ugodna, prijateljska i opuštajuća, pa zato njima i ostalim dečkima koji su nas bodrili, od srca hvala.

Zmajice,