Godišnji teniski bal 2018

Objava 11.12.2018.

Dana 7.prosinca 2018.godine, TK Umag se u povelikom sastavu ponovo našao u Restaurantu Lido, vlasništvo našeg člana Željka Kleuta. Na dnevnom redu je osim zabave i prigodnog programa bio i kratki rezime protekle natjecateljske godine i analiza učinjenog u proteklom periodu.Moram reći da nitko kao Željko ne zna u Umagu dočarati ugođaj Orijenta.

Kako to postiže?

Stavljanjem oko 2000 kuglica na stropove svake prostorije objekta. Istina, dobar dio (osoblja i gostiju), ne dijeli njegovo oduševljenje ugođajem koji na neki daleki način podsjeća na ugođaj iz 1001. noći, ali istinitosti radi, moram reći da te treperave kugle koje se obrušavaju i plešu nad glavama predstavljaju na neki način dio tradicije te da Željko poput Perzijskog cara Šahrijaha, pobuđuje osjećaj  i želju da se barem na nekoliko minuta pretvorimo u Šeherezadu.

Te su večeri  Šeherezade bili :

Nenad Buvinić koji je kao Predsjednik kluba obavijestio i informirao članove o dodijeljenoj koncesiji za daljnih 10 godina, Mario Manojlović koji je iznio podatke  o turnirima, ligama i plasmanima ekipa, kao i voditeljica ženske ekipe Barbike, tj. Marina Duić Manojlović.

Pobjednika parova još nema jer  finalni meč zbog kiše i lošeg vremena nije odigran, ali u singl ligi je poredak slijedeći:

  1. Drago Laganis
  2. Kristijan Ključarić
  3. Siniša Čubrić

U kategoriji igrača plus 50 godine, poredak izgleda ovako:

1.Valter Vlačić 

2.Mario Manojlović 

3.Ivan Zorić

Ekipi Moele koji su pobjednici Kvartovskog turnira dodijeljen je prelazni pehar.

 

U veseloj i opuštenoj atmosferi, bilo je plesa, bilo je veselja i zabave.

Dodijeljen je i pehar Mladenu Jerecu, koji je proglašen Povratnikom godine i kao takva ušao među prvih 100 u klubu.

Mladen, svaka čast na svemu!

Menu  tj. glavno jelo (roastbeef) je onako polukrvav nekima bio super, nekima malo manje, ali tako je to uvijek. Ne može se sve zadovoljiti, ali je po mišljenju većine  predjelo, juha i desert bilo  super i za 5.

Našoj ženskoj ekipi koja je nekad žarira i palila pod imenom Zmajice, pridružile su se Zemina i Danijela te smo uz njihovu smo pomoć postale  Barbike,  nježne ali i dalje neizbježne.

Uz nas su i pridružene članice i simpatizerke, ali zato ništa manje značajni dijelovi zabave i opuštanja. Nažalost Elisabeta je bila na putu pa nije s nama, a Zemina nije na zajedničkoj slici jer je stol dijelila s curama koje trenira i koje će uskoro postati ili nova samostalna ženska ekipa ili će se pripojiti Barbikama.

Sve u svemu, bilo je veselo, opušteno i sportski.

Najavljeni su i neki sportski razvodi, čuli smo nadanja i stremljenja ponekih članova, isplesali smo se i spremili možda za novogodišnji turnir (koji se onako sitno spominje po kuloarima).

Ako do njega dođe, vjerujte da ćemo se dobro provesti.

Do tada, Željku hvala na gostoprimstvu i odužujemo  se s  jednom kuglicom sa željom da među setricama dugo sija na stropu Lida.

Marina Duić Manojlović

Photos by Rollo