Održana godišnja skupština Kluba 2012

Objava 15.12.2012.

Dana 7. prosinca 2012. godine održana je godišnja skupština Teniskog kluba Umag.

Skupština je bila ujedno i izborna skupština, te je izabran novi predsjednik kluba, te novi upravni odbor. Za predsjednika kluba ponovo je izabran Nenad Buvinić, tajnikom kluba je postao Darko Rohlik, a članovi upravnog odbora su Livio Janko, Bruno Širol, Mario Manojlović, Fikret Čatić i Goran Travaš.

Prihvaćeni su izvještaji o radu.

Na skupštini je obavljeno i proglašenje rezultata i dodjela priznanja za sudionike klupske Ljetne lige parova koja je ove godine odigrana po drugi puta i u kojoj je sudjelovalo 14 parova od čega je jedan par dama. Liga je opravdala svoje postojanje jer je odigrano 86 od ukupno 91 predviđenog meča  u periodu od 15. svibnja pa sve do 1.prosinca.

Pobjednici su Slobodan Kalanj i Ivan Paoletić, drugo mjesto su osvojili Mario Manojlović i Robert Tarandek, a treće Robi Zahtila i Kristijan Ključarić.

Osim Ljetne lige organizirana je i Premier liga u kojoj je odigrano manje mečeva  i kojoj je poredak pojedinačan, pa je pobjednik Josip Fabac, drugoplasirani Loris Titonel, a treći Dušan Koraca.

Dakle, ukupno je u natjecanja bilo uključeno kroz cijelu godinu odnosno sezonu više od 60 igrača. Ovakvi rezultati su podloga planovima za iduću godinu koji su još ambiciozniji.

Nakon proglašenja rezultata uslijedila je zabava uz muziku i ples do sitnih sati.