Prijateljski susret TK UMAG - TK BUJE 6 - 7

Objava 17.10.2009.

Odigran je još jedan u nizu tradicionalnih teniskih susreta prijatelja iz TK Umag i TK Buje. Uz uobičajeno prijateljsko druženje i bogato gostoprimstvo, ovaj je susret krasila i rezultatska neizvjesnost. Tenis klub Buje je na kraju slavilo pobjedu 7 - 6.

U subotu 17. listopada 2009. g. TK Buje ugostio je prijatelje iz Tenis kluba Umag. Prohladan ali sunčan dan sa malo vjetra. Prihvatljivi uvjeti za tenis. Igralo se na 13 ploča (6 mečeva pojedinačno i 7 parova).

Za TK Umag počelo je odlično. Naš izbornik Ivan Zorić nanio je težak poraz Vežnaveru a Slavko Rasberger i Nataša Manojlović dali su samo 2 gema Livadi i Đurčeviću.  Slijedila je kvalitetna pobjeda Ozrena Glad nad prvim bujskim reketom Lukom Jercog. Istovremeno su Janko i Svetlić protiv Andreašića i Posedela dobili prvi set sa 6/1 a Kraljević i Radetić sa 6/0. Sve je izgledalo da će u prvih dva sata već biti 5 – 0 za TK Umag.

Međutim, Gradonačelnik g. Edi Andreašić je uz pomoć partnera Posedela uspio preokrenuti rezultat a tako je bilo i na susjednom igralištu gdje su Danilo i Graciano nakon 6 – 0, uspjeli izgubiti meč od Žekija i Svetlane.
Uz nekoliko relativno očekivanih rezultata, za istaknuti je pobjedu Maria Manojlović nad predsjednikom TK Buje Robertom Basiaco te pobjedu Fikreta Ćatić nad Robertom Jušić uz izvanrednu igru.

Na samom kraju susreta, pri rezultatu 6 – 6, rekete su ukrstili Srđan Filipović i Nikola Mandir. Srki je dobro počeo, igrao je nepogrešivo i suvereno osvojio prvi set sa 6/2. Međutim, mladost suparnika je odlučila i usprkos Srkijeve briljantne partije, izgubio je meč u tie breaku.

Predsjednik TK Umag g. Nenad Buvinić se uz čestitke zahvalio domaćinima na odličnom gostoprimstvu te pozvao na uzvratni susret slijedeće godine u Umagu.

Predsjednik TK Buje g. Roberto Basiaco uručio je prijateljima iz Umaga prigodni dar te se zahvalio na čestitkama kao i na dugogodišnjem prijateljstvu te sa zadovoljstvom prihvatio poziv za uzvratni susret u Umagu.

VEZANE VIJESTI RANIJIH GODINA