Redovna skupština, Humanitarni teniski bal

Objava 12.12.2017.

Teniski klub Umag na kraju svake godine i teniske sezone već sedam godina organizira tenis bal koji je i ove godine održan u restoranu Lido u Marini Umag.
Ove godine je u prisutnosti blizu sto članova kluba i gostiju održana ujedno i godišnja skupština te je usvojen financijski plan za iduću godinu,
Potom su proglašeni pobjednici klupskih liga koje se odigravaju tijekom godine, a spomenute su i druge aktivnosti kluba i to nastupi jedne ženske i dvije muške ekipe u Istarskoj veteranskoj ligi i zimskoj primorskoj ligi, a voditeljica ženske ekipe Marina Duić Manojlović posebno je zahvalila klubu na brizi o ženskoj ekipi unazad zadnjih nekoliko godina.
Na svim turnirima je sudjelovalo više od 60 članica i članova kluba, a u sastavu ekipa 35, Klub inače broji 105 redovnih članica i članova, te još 50 povremenih.
Turnir kvartova imao je i humanitarni karakter, a prikupljana su sredstva za umašku hitnu pomoć što TK Umag čini svake godine najmanje jednom godišnje. Pobjednicima tog turnira ekipi Centra uručen je prijelazni pehar koji je u odsutnosti selektora ekipe Danila Kraljevića primio Kristijan Ključarić (nastupili su još: Dario Svetlic, Luka Jercog i Zlatko Cerovac).
Na tenis balu su također prikupljana sredstva za kupnju radiološkog uređaja, te je prikupljeno ukupno 5.100 kuna koji iznos će biti uplaćen za ovu svrhu.
U Ljetnoj ligi parova nastupilo je ukupno 18 parova, a u singl ligi 26 igrača.
Treće mjesto u kategoriji parova osvojio je par Robert Tarandek i Marko Matajija, drugo Željko Kleut i Igor Lavrnić, a pobjednici su bili Robi Zahtila i Kristijan Ključarić.
U singl ligi treće mjesto osvojio je Krešimir Pavlović, drugo mjesto Željko Simčić, a pobjednik je bio Luka Jercog.
Predsjednik kluba Nenad Buvinić uručio je prigodne pehare.