Veteranska liga Istre i Primorja

Objava 21.09.2018.

Dana 15.rujna 2018.godine u poreču je odigrana zadnja utakmica Ženske ljetne veteranske lige.
TK Umag je ovaj put imao izuzetnu nesreću jer su izgubljena 3 tie breaka. Ilona u singlu s Majom, zatim par Ilona i Jadranka i par Goga i Elisabeta.
Jedan singl je predan zbog povrede i tako smo ostale bez poena, ali kao utjeha ostaje činjenica da je igra naše ekipe bila odlična.
Ukupni plasman je zadnje ili 4. mjesto, ali se nadamo da bi se dolaskom novih članica možda mogle slijedeće godine i rezultatski popraviti.
Za sada je bitno da igramo, da se družimo i dobro zabavljamo zato sve pohvale klubu i svim članovima jer nas u tome podržavaju.
Marina DM
Text by Marina.

Veteranska liga Istre i Primorja
TK Umag 2 -TK Bunarina = 2/5
Pobjede za Umag 2 osvojili su u parovima. Kalanj/Sirol i Simcic/Vlacic.
Konacni poredak: TK Umag 2 je zavrsio na 11 mjestu od 18 ekipa
(Text by Bobson)

Dana 15. rujna odigrano je zadnje kolo ovogodišnje Veteranske lige Istre i Primorja i to u Poreču gdje su odigrani svi mečevi. Naša prva ekipa je tijesno rezultatom 4:3 izgubila od ekipe Poreča. Nastupili su: Luka Jercog, Stelio Tenčić, Mario Manojlović, Brane Plešinc, Dario Svetlic, Danilo Kraljević, Gracijano Radetić i Stjepan Pintarić. Nakon odigranih mečeva svi naši igrači i igračice okupili su se u našem klubu i uživali u Saletovoj kuhinji i Rollovoj organizaciji.