NOVOSTI - Tenis klub Umag

Objava: 08.06.2023.

Klupska liga parova 2023. godine

Krenula je Klupska liga parova 2023! Okuplja prijavljene igrače u Crvenoj i Plavoj grupi, gdje se svaka ekipa takmiči protiv svih ostalih u svojoj grupi. Sistem bodovanja je detaljno objašnjen, a svi su igrači pozvani da se samostalno dogovaraju o vremenu igranja. Razigravanje za prvo mjesto odvija se između prvoplasiranih iz obje grupe, a liga se igra sve do prosinca 2023. godine.

Ovdje ćete pronaći sve potrebne informacije o rasporedu, pravilima igre, bodovanju i mnogo više.

Objava: 01.06.2023.

Lions klub Novigrad organizira donatorski tenis turnir

Lions klub Novigrad u suradnji sa Tenis klubom Buje organizira „donatorski“ tenis turnir 03.06.2023. u Tenis klubu Buje s početkom u 10 sati.

Zašto „donatorski“?

Zato što će Vaši dobrotvorni prilozi (kotizacija za turnir+ručak) pomoći da nabavimo uređaje Play attention za naše osnovne škole. Ovaj se uređaj koristi u radu s djecom s poteškoćama poput disleksije, disgrafije, ADHD-a i spektra autizma, a pomaže im pri učenju, koncentraciji, jačanju pamćenja i smanjivanju impulzivnosti.

U protekloj 2022. godini, zahvaljujući mnogobrojnim donacijama, uspjeli smo nabaviti i uručiti uređaje hrvatskim osnovnim školama u Novigradu, Umagu i Bujama, a ove se godine nadamo da ćemo te uređaje moći uručiti i talijanskim osnovnim školama na Bujštini. Vrijednost jednog takvog uređaja sa uključenom edukacijom nastavnika iznosi cca 4.000 Eur-a.

Jasno da nećemo na turniru sakupiti cjelokupni iznos ali kako „svaka kap pomaže“ uz druge naše akcije, sigurni smo da ćemo u tome uspjeti.

Dođite u što većem broju, učestvujte na turniru i proslavite zajedno s vama humanost, dobrotu i zadovoljstvo darivanja.

Objava: 21.05.2023.

Turnir parova povodom Dana Grada Umaga

20.svibnja 2023.godine na terenima TK Umaga, održan je COCO turnir. Koktel istog imena je započeo uz zakusku alla Saša Ilić i govor dobrodošlice predsjednika Livia Janka, dok je način igre osmislio i izuzetno dobro vodio Robi Tarandek.

Od najavljenih 20 žena je došlo 19, pa je gentlemenski u igru uskočio Mario Manojlović koji je rekao da se s partnericom Majom Poljak iz Pule naigrao kako davno nije.
Bilo je tu i "stare" garde koja se s raznih terena i natjecanja poznaje godinama, ali je bitno da su na scenu stupila i brojna nova lica koja će nastaviti tradiciju.

Nakon završenih mečeva, slijedile su najbolje pizze a svijetu koje je organizirala Maddalena te slatko iznenađenje koje su donijele curke iz Pule.

TK Umagu koji je omogućio ovaj susret, u ime svih učesnica veliko HVALA. Nadam se da će biti mogućnosti da se ponovo i brzo sretnemo na nekom događaju istog ili sličnog imena.

Text by Marina Duić Manojlović. Photos by Rollo.

Objava: 13.05.2023.

Turnir parova povodom Dana Grada Umaga

Umag je proslavio svoj Dan Grada uz teniski turnir parova. Prvo mjesto osvojili su Ilona Šokac i Damjan Smrkolj, dok su drugo mjesto zauzeli Maša Marc i Zdravko Marc. Treće mjesto pripalo je paru Gordana Vrdoljak i Matjaž Goli.

Nakon turnira, najboljim igračima uručene su prigodne nagrade, a svi su sudionici nastavili druženje uz zakusku, vodu i prirodne sokove. Čestitamo svim pobjednicima i sudionicima na sportskom događaju!

Objava: 25.04.2023.

Turnir parova povodom Dana Grada Umaga - P O Z I V

Otvoreni teniski turnir parova u Tenis klubu Umag povodom Dana Grada Umaga

Tenis klub Umag poziva sve ljubitelje tenisa na otvoreni teniski turnir parova povodom Dana Grada Umaga! Turnir će se održati 6. svibnja 2023., s početkom u 10 sati. Prijavite se i uživajte u danu ispunjenom tenisom, druženjem i zabavom.

Cijena prijave po osobi iznosi 5€, a najboljim parovima dodijelit će se atraktivne nagrade. Pored toga, sudionike očekuje ukusna zakuska tijekom turnira. Prijave su moguće na licu mjesta do početka turnira ili unaprijed putem telefona na broj +38598 690 936. Ne propustite priliku za dobru igru i odlično društvo!

Objava: 04.01.2023.

Plan teniskih turnira i liga za 2023. godinu

Veljača
- klupski otvoreni seniorski turnir ( singl i parovi - mlađe kategorije)

Ožujak
- otvoreni klupski turnir MIX parova - otvoreni klupski turnir parova za dame i gospodu (...)
Detaljnije - ovdje

Objava: 09.01.2023.

TK Gorica- TK Umag 3:0

Zimska primorska ekipna teniska liga - Challange Alpe Adria - muški - 2022/2023. Pobjeda TK Gorica 3:0.

Objava: 26.12.2022.

Teniski bal i proglašenje sportskih rezultata 2022.

Godišnja klupska “fešta” je u petak, 23. prosinca održana u restoranu “ Lido” Umag.

Predsjednik udruge Livio Janko je uvodnim govorom pozdravio nazočne te izvijestio o pozitivnim financijskim pokazateljima.

Voditelj sportskih ekipa Slobodan Kalanj nas je informirao o rezultatima sudjelovanja u rekreativnim teniskim ligama Istre i Primorja te klupske lige.

Klupska liga parova:
1.Željko Simčić / Petar Milas
2.Slobodan Kalanj / Robert Zahtila
3.Nenad Buvinić / Robert Tarandek

Uz večeru, piće i živu glazbu ( Little whisper duo) ugodno druženje je nastavljeno do kasno u noć.